Navigera: Butiken Pelletskaminer KMP Neptuni KMP Neptuni mjukt vit


KMP Neptuni mjukt vit

  • KMP Neptuni - unik och utmanande

Utmana dina sinnen med modern och nyskapande formgivning av Fredrik Fyhr och Fredrik Svensson. Källan till KMP Neptunis speciella uttryck är framför allt den ellipsformade glasrutan och det pelarformade varmlufts-
utblåset. Kaminen är utvecklad och tillverkad i Sverige och bryter med traditionella
former för att utmana betraktarens sinne. Den öppningsbara toppen och den genomtänkta sockeln bidrar till det spännande och spänstiga uttrycket. Resultatet är en elegant och sober kamin som är både lättplacerad och lättskött.
KMP Neptuni är tillverkad i lackerad plåt och aluminium, där topp och front erbjuds i totalt sex kulörer. Sidorna och sockeln är lackerade i en diskret grafitgrå nyans.
Ger ditt hem värme med automatik
KMP-kaminerna är P-märkta och dess fläktar och patenterade bränsle-matning gör dem till de mest tystgående pelletskaminerna på marknaden.
KMP Neptuni är utvecklad för att fungera som en primär värmekälla.
Den höga verkningsgraden i kombination med den automatiska driften gör att kaminen ersätter upp till 80 % av uppvärmningen i en normal villa med t.ex. direktverkande el. Rumstemperaturen ställs enkelt in på manöverpanelen och vid termostatdrift tänds och släcks kaminen automatisk för att hålla inställd temperatur.
Påfyllning av pellets sker ovanifrån genom att toppen skjuts framåt så att pelletsförrådet blir tillgängligt. Det rymliga förrådet gör att kaminen, i ett normalt hus, brinner 1-2 dygn innan det är dags att fylla på igen.
Med eller utan skorsten…
Finns det ingen skorsten i huset kan du välja att installera KMP Neptuni helt utan en traditionell skorsten. Lösningen kallas KMP Drag och är en patentsökt
fläktstyrd rökgaskanal som går rakt ut genom väggen. Även anslutningen till en traditionell skorsten, ny eller gammal, är mycket smidig då endast ett handgrepp skiljer anslutning uppåt från bakåt.

pdf Produktblad KMP Neptuni 295.97 Kb

TEKNISKA DATA
 Effekt (min-max)  kW
 3,5-6
 Pelletsförråd  liter  38
 Brinntid  tim  18-40
 Verkningsgrad  %  93
 Strömförsörjning    230V, jordat
 Rökrör diameter  mm  76
 Vikt  kg  100-125
 Ljudnivå  dB  < 45
:
31 950,00kr
Senast uppdaterad: onsdag, 24 april 2019 19:47